Grafikai tervezés

Szeretnél egy olyan arculatot, ami igazán hozzád illik és amivel új ügyfeleket szerezhetsz? Jó helyen jársz! 
Segítünk kialakítani egy egyedi és karakteres, természetesen és hatékonyan kommunikáló márkát vállalkozásodnak. Mindent megtervezünk hozzá amire szükséged lehet, akár offline vagy online felhasználásra. Folyamatosan és átláthatóan kommunikálva a folyamatot,  kimagaslóan kedvező árakon.

Ajánlatkérés

A jól megtervezett arculat céged egységes megjelenését segíti.  A vizuálisan is adekvát céges identitás alkalmas lehet arra, hogy az érdeklődőben jobban megmaradjon.
A vállalkozás megítélésének és jó hírének első lépése a vizuális küszöb milyensége. Egy profi, egységes és a célközönségnek megfelelő megjelenés a kulcs ahhoz, hogy új ügyfeleket szerezhess. Egy felejthető, sablonos névjegykártya a területén akár kiemelkedő vállalkozást is könnyen felejthetővé tesz.
Egyedi névjegykártyát, közösségi média posztokat és borítóképet, igény esetén email aláírást, borítékot és matricát is tervezünk.

Gyakran a borítóra nézve eldől, hogy elolvasnál-e egy könyvet. 
Ha velünk tervezteted meg a könyved borítóját, biztos lehetsz benne, hogy a
külső a tartalmat fogja tükrözni.
Egyedi grafikát is készítünk.

  Szórólapok, reklámanyagok grafikai tervezése és megszövegezése korrekt áron. Egy minőségi szórólap felkelti az érdeklődést, és potenciális ügyfeleid azonnal megjegyzik majd a vállalkozásodat, mert egy ötletes, professzionalitást sugalló hirdetés megmarad bennük. Hatalmas előny bármilyen vállalkozás számára, ha az első benyomás jó. Egyedi grafikát is készítünk.

Professzionális, animált, interaktív, személyre szabott, szerkeszthető prezentációd készítését bízd ránk.

  • Saját vállalkozásod interaktív, színes, egyedi bemutatásához
  • Oktatóknak, tanároknak, trénereknek: speciális tudásod átadásához, szakterületed bemutatásához, küldetésed megismertetéséhez
  • Termékeid interaktív reklámozásához
  • Tananyagfejlesztőknek: digitális tananyagok létrehozásához
  • Projektekhez: a  folyamatos projekt-előrehaladás bemutatásához

Grafikai tevezés referenciák