,,Ha az Ön vállalkozása nincs az interneten, akkor a vállalkozása meg fog szűnni”

Bill Gates híres idézete mára igazzá vált: 
Az internet megkerülhetetlen része a mindennapoknak. Ma már a munka, a szórakozás, a vásárlás, a kommunikáció is a weben történik. Azt a vállalkozást, terméket, személyt találjuk meg, ami vagy aki könnyen hozzáférhető az interneten és kitűnik az információtömegből.

  Ha már nem elég egy Facebook-oldal.

  Egy közösségi média oldal jó módja több ember elérésének, de könnyű "kinőni".  Egy saját honlapot, könnyen elérhető saját domain nevet (egy hosszú Facebook link helyett) könnyebb megjegyezni és hirdetni. A jól felépített weboldal segít kialakítani a céged, márkád, projekted hitelességét.  Tudjuk, hogy bárki létrehozhat egy Facebook-oldalt, feltöltheti hamis adatokkal - hemzseg ezektől a közösségi média. Jobban megbízunk egy olyan cégben, aminek az adatait a weboldalán is megtaláljuk. A Google-ben is sokkal könnyebben megtalálható a saját honlap. A weboldalad tartalma, stílusa a brandedhez illeszkedik majd, míg a közösségi oldalakon csak a logó és a borítókép szabható testre.

  Fortepan / MHSZ

  Ha már nem elég jó a régi honlapod.

  Ha már készíttettél honlapot, de nem működik megfelelően, talán itt az idő, hogy újratervezzük. 
  Gyakori problémák lehetnek:

  • Lassú a betöltés
  • Elavult a stílusa
  • Nem reszponzív, nem alkalmazkodik a különböző eszközökhöz
  • Nem tudod, hogyan kell szerkeszteni
  • Szaporodnak a hibaüzenetek, "halott" linkek

  Ezek mind ártanak a felhasználói élménynek és a Google-rangsorban elért helynek, így ahhoz vezetnek, hogy kevesebb látogató lesz az oldalon, akik közül még kevesebben válnak vásárlóvá.

  Ha megelégelted a csináld-magad szerkesztőket.

  A DIY webépítők reklámjai szerint bárki könnyen létrehozhat egy honlapot - ingyen. Ez részben igaz. Ha azonban valóban jól működő és hozzád illő honlapot szeretnél, nem érdemes egyedül nekiállni. Jól hangzik, hogy csak egy sablont kell módosítani, de ez gyakran a végeredményen is látszódni fog.  Amint szeretnél profi funkciókat, elő kell fizetned. Az ilyen szolgáltatásoknál gyakran csak az ő rendszerükben publikálhatod a honlapot, hiszen nem is sematikus HTML oldalt hoznak létre, ami a honlap sebességén is érezhető. 
   A végösszeg könnyen lehet több, mint egy általunk készített weboldalnál - amit bárhogyan módosíthatsz, bármilyen szolgáltatónál tárolhatsz.

  Milyen technológiával készüljön a weboldalad?

  Segítünk megtalálni a számodra legoptimálisabb megoldást:    Ingyenes ajánlatkérés

  Statikus honlap


  Egy statikus HTML honlapot készíteni a legolcsóbb. Ezt akkor ajánljuk, ha nem szeretnéd gyakran módosítani, vagy inkább ránk bíznád a honlap fenttartását és szerkesztését.

  Statikus oldalgenerátor

  Ezzel a megoldással könnyebben tudod módosí- tani a honlapod, de a felhasználók által megkapott verziót előre generálva tároljuk a szerveren, ezért ugyanolyan gyors, mint a statikus oldal. Általában blogokhoz javasoljuk.

  Tartalomkezelő rendszer (CMS)

  Az általunk használt  tartalomkezelő rendszerekkel te is egyszerűen tudod majd módosítani a weboldalad tartalmát.

  Milyen lesz az új honlapod?

  Amilyen te vagy.

  Felejtsd el a sablonok korlátait. A honlapod designja, felépítése a rajta elhelyezendő tartalomtól és annak felépítésétől függ majd.

  Biztonságos

  Minden weboldalunkat SSL tanusítvánnyal védjük, ezzel garantálva, hogy a látogatók semmilyen biztonsági figyelmeztetést nem kapnak és az adataik biztonságban lesznek.

  Gyors

  A weboldalkészítésnél figyelünk arra, hogy a lehető legkisebb fájlokat, a legjobban tömörített képeket használjuk. Ennek köszönhetően a honlapod gyengébb internetkapcsolat esetén is gyorsan be fog tölteni.

  Felhasználóbarát

  A honlap sikerességének legfontosabb része a tartalma. A második, majdnem ugyanolyan fontos elem a felhasználói felület (UI) és a felhasználói élmény (UX). A mi weboldalaink jól áttekinthetőek és könnyen navigálhatóak. Az interaktív elemeket egyértelműen jelezzük és a más honlapokon megtanult minták alkalmazásának köszönönhetően erőfeszítés nélkül eligazodhatnak rajta a látogatók.

  Reszponzív

  Ma már a webes forgalom több mint fele weboldalakról érkezik. A mi weboldalaink minden képernyőmérethez alkalmazkodnak, minden eszközön természetesen jelennek meg.

  Keresőbarát

  Lehet bármilyen jó egy weboldal, ha nehéz rátalálni. A mi weboldalaink a legoptimálisabban jelennek meg a Google-keresésekben és a közösségi médiában, felismerik a tulajdonságaikat és könnyen felmérik őket az algoritmusok.

  Milyen funkciói lesznek a weboldaladnak?

  Analitika

  A személyes adatok tiszteletben tartásával is sok információt gyűjthetünk arról, hogy a látogatók honnan érkeznek a weboldalra, mennyi időt töltenek el rajta és milyen eszközöket használnak a böngészéshez.

  Egyedi interakciók

  Kinyitható 'fiókok', megfordítható kártyák, kérdőívek, megjelenő és eltűnő elemek.

  Facebook és egyéb közösségi médiák gombjai

  GDRP, Süti figyelmeztetés

  Kitölthető kapcsolati űrlapok

  Ajánlatkéréshez, kérdésekhez, regisztrációkhoz, véleményekhez. Lehet egyszerű vagy többlépcsős az űrlap, elkészítjük.

  Egyedi ikon a böngészőben

  Térkép beépítése

  Egyedi betöltési képernyő

  Élő chat a látogatókkal

  A weboldalt böngésző leendő ügyfeleid azonnal üzenetet küldhetnek neked, anélkül, hogy elhagynák a weboldalad. 

  Videók hozzáadása a weboldalhoz

  Régi linkek átiránytása vagy egyedi hibaüzenetek

  Email cím saját domainnal

  Legyen professzionális a  megjelenésed az e-mailekben is a cég domainjét használó egyéni e-mail-címmel. Több emailt is létrehozhatsz különböző célokra vagy egyes munkatársaknak.
  – például info@cegnev.hu vagy eszter@cegnev.hu.

  Karbantartás, módosítások

  Többnyelvű weboldal

  A weboldalkészítés folyamata

  1

  Brief

  Az első lépés az új honlapod céljának meghatározása: kinek szól? Milyen üzeneteket szeretnél közvetíteni és ehhez milyen tartalmak szükségesek? Minél több információ, tartalom, elképzelés alakul ki (és minél előbb), annál hatékonyabb lesz a folyamat.

   Domain és tárhely

  A koncepció kidolgozása közben megvásároljuk a készülő honlap domain-nevét vagy áthelyezzük a máshol vásároltat és hozzákapcsolunk egy megfelelő méretű tárhelyet.

  2

  Oldaltérkép és wireframe

  Az elképzeléseid alapján létrehozunk egy oldaltérképet és az oldalak felépítésének áttekintését - ekkor határozzuk meg, hogyan oszlanak majd el a tartalmak az oldalszerkezetben. 

  3

  Design

  Kialakítjuk a honlapod vizuális stílusát és elrendezését, megkeressük a brandedhez és céljaidhoz legalkalmasabb kinézetet. Megtervezünk 3 (még nem interaktív) 'prototípust' és a neked legjobban tetszőt finomítjuk igényeid szerint.

  4

  Weboldal elkészítése

  Amikor megkapjuk az oldalra szánt szövegeid, saját képeid, videóid, elkészítjük a prototípus alapján az interaktív weboldalt. 

  5

  Átadás

  Amikor elégedett vagy az elkészült weboldallal, megmutatjuk, hol tudod kezelni a tárhelyet, belépni az email fiókodba, esetleg módosítani a webshop termékeit. Ha kértél CMS telepítést, megmutatjuk, hogyan tudod szerkeszteni a honlapod.

    Módosítások

  Az árajánlatban és a brief alatt meghatározunk egy bizonyos számú 'revíziós kört'. A megbeszélt prototípus alapján készülő honlapról bizonyos időközönként véleményt kérünk, és ha nagyobb módosításokra van szükség a következő "körben" elvégezzük azokat. Nagyobb módosítás például egy új szakasz, új tartalmak hozzáadása vagy az elrendezés módosítása. Kisebb módosításnak számít pl. a szövegen módosítás - erre akárhányszor van lehetőség a "köröktől" függetlenül.

  ÉRJ EL TÖBB EMBERT ÉS SZEREZZ TÖBB ÜGYFELET EGY PROFI, EGYEDI WEBOLDALLAL!

  Kapcsolódó szolgáltatásaink

  Arculattervezés

  A weboldalhoz kapcsolódó online és offline grafikai anyagok elkészítése egy összefüggő vizuális rendszerben: logó, borítókép, közösségi-média posztok, szórólap, prospektus, plakát és névjegykártya.

  Tudj meg többet

  Szövegírás

  Beszélgetés vagy hangfelvétel alapján megírjuk az oldalra szánt szövegeket, blogot, közösségi-média posztokat, hogy figyelemfelkeltőek, igényesek, egyedi hangulatúak és persze nyelvtanilag helyesek legyenek.

  Tudj meg többet

  Irány az internet!

  • Elkészítjük a közösségi média oldalaidat: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Mastodon, TikTok, feltölve a brandednek megfelelő logókkal, borítóképekkel, adatokkal.
  • Létrehozunk az oldalak vizuális megjelenését bemutató példaposztokat.
  • Beállítunk neked egy hírlevélkezelőt és megszerkesztünk egy marketing hírlevelet.
  • Ha van irodád, üzleted vagy telephelyed, feltöltjük vállalkozásod az OpenStreetmapre és a Tripadvisorra. Ezzel számos térképalkalmazásban megjelenhetsz.
  • Létrehozzuk a Google Cégem profilod, amivel megjelenhetesz a Google-szolgáltatásokban, például a Téképen.