Kapcsolat:

Szövegírás  

Blog

Hirdetés, reklámszöveg

Hírlevél

Termék- leírás

Alkalmi beszéd

Weboldalak szövegei

Más valami?

Amit várhatsz tőlünk:

  • szakmai alaposság
  • anyanyelv - természetesen - felsőfokon
  • gördülékeny stílus
  • sok-sok ötlet weboldalad, blogod szövegeinek színesebbé  és igazán eredetivé tételéhez.

Örömmel végzünk háttérmunkát is:

  • anyaggyűjtést egy-egy témához
  • összefoglalók írását például projektekhez, tudományos téma feldolgozásához
  • lényegkiemelést egy általad fontosnak tartott témakörben, így kevesebb idő alatt hozhatsz létre valóban eredeti tartalmakat.

A szöveg eredetisége nagyon fontos egy weboldal, blog, közösségi oldal esetében. Ennek egyik kulcsa pedig az elmélyülés, a széleskörű tájékozottság. Ehhez rengeteg idő és energia kell, de a hétköznapok sodrásában sokszor erre már nem futja. Mi elvégezzük az időigényes, sokak számára nem túl izgalmas háttérmunkát: lényegkiemeléssel vázlatokat írunk neked kész szövegeid megírásához vagy teljes egészében létrehozzuk számodra a megrendelt tartalmat. 

Alkalmi beszédek, köszöntők, rendezvények szövegei: 
Egy jelentős, az életünket befolyásoló alkalomra fontos felkészülnünk. Sokfélék vagyunk: van, aki spontán, lámpaláz nélkül beszél közönség előtt, a váratlan helyzetekben sem akad össze a nyelve és kerek, jól formált mondatokban fogalmaz. Vannak olyanok is, akiknek nagy izgalmat okoz, ha meg kell szólalniuk közönség előtt. ​

Tipp: A beszéd hatásossága nagy mértékben múlik azon, hogy hogyan építjük fel szerkezetét. Tudnunk kell, hogy mivel tartsuk ébren a hallgatóság figyelmét, mikor érdemes érzelmileg hatni a közönségre, ki kell alakítanunk beszédünk dinamikáját. Érdemes szakemberre bízni beszéded megírását, ha arra a hatásra vágysz, amit elképzeltél!